joi, 6 octombrie 2011

Fluturasi multicolori ...

Atunci cand ne oprim ptr a ajuta un fluture, rasturnat neputincios pe spate, intorcandu-l pentru a-si continua viata, intreg universul stie acest lucru si ne raspunde acestui gest. Fluturii sunt de remarcat pentru durata lor de viață neobișnuita, cu un stadiu/ o metamorfoza spectaculoasa intr-o forma familiala de adult cu aripi colorate , in zborul lor extravagant și grațios din inaltul cerului. In fapt fluturasii multicolori traiesc intens fragmente din scurta lor viata descoperind – ca tot ce isi doresc este sa zboare , sa se lase condusi de destin !!!
Însă atât de angelici şi senini în zbor după zbor, încât cu aripile lor stralucitoare intr-un intreg pastelcolor -  poate cuprinde galaxii , e imaginea fiecaruia dintre noi la un anume moment , de aceea " fluturasi ca si dragostea sint frumosi pentru ca sint efemeri, si intr-un fel devin nemuritori " din acelasi motiv...
" Precum fluturii din poveste, noi - oamenii, nu trebuie sa stim decat CINE SUNTEM. Odata ce am aflat acest lucru, nu trebuie sa avem indoieli /frici. Avem datoria de a ne urma visele, pana la capat “.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu