duminică, 4 noiembrie 2012

Cioburi de suflet !!!

"In cercul vietii, fiecare clipa poarta in ea o valoare de miracol si o eterna tinerete." 


Stau pe o margine de gand privesc cum trece timpul sau poate doar noi trecem prin el, fiindca fiecare om are/este o poveste gravata in piatra/ in nisip. Secunde goale umplute cu zbuciumul amintirilor, cu lacrimi de roua din zori, despart noaptea de zi, iar timpul aduna prin camari parasite de suflet clipe indepartate chiar daca inima canta uneori doar taceri si nelinisti.
Ar trebui sa dam vise sperantelor, sa inflorim in roua diminetii floarea iertarii, in culori de curcubeu, caci stelele s-au rugat pentru fericire, iar in fiecare dimineata sa incercam sa aprindem cu soare sperantele, vise cazute in iarba, sa ne scuturam aripile din care sa cada dezamagirile si lacrimile, cu care oamenii ne-au impovarat uneori sufletul, desi "ei" - au plecat din viata noastra lasand doar amintiri concentrate in simple si puternice cuvinte: iubire, menire, esec, triumf, viata - chiar daca in ele se afla inscrise rosturile lumii, umbrele zorilor invartind zilele fara numar, prin care timpul trece nemilos sau poate doar noi trecem prin el...

.................................................................................................
Am promis sa-ti fiu o lacrima de roua in tineretea diminetii 
Dar nu sunt decat suflet tulbur ce-si numara pasii pe drumul vietii. 
Am vrut sa fiu zambet, in lumina noptii cand intunericul ma apasa, 
Dar m-am transformat in cer de umbre si bezna imi sugruma clipa. 
Sunt doar aripa zborului frant, cioburile visului sfaramat, imensitat,
Daca viata are uneori prea multe sensuri ...
..................................................................................................

Invatasem sa dansez printre vise, desi inima ranita refuza uneori sa vibreze, dar sub cuvinte - parca s-au conturat trezindu-se la realitate. Astazi chiar daca sufletul meu e plin de indoieli, in acelasi timp am invatat ca totul e trecator, prin frumusetea unui curcubeu al sufletului .
Acelasi suflet il port zi de zi cu mine :
  • Cine mai stie?
  • De ce sa-mi interzic tot ceea ce-mi doresc din toata inima?
Nu ma grabi viata, mai lasa-ma sa ma bucur de mangaierea soarelui, pentru ca orice clipa inseamna un timp si de multe ori oamenii strica clipa prin incercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna."Poate ca intr-o viata viitoare vom fi fluturi jucandu-ne pe cerul albastru, dar aici pe pamant ne-am pierdut printre cuvinte , ganduri - insa am invatat sa visam." (d.inncognitto)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu